Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ψηφίδης εναντίον Super 3


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για την ανακοίνωση του Σούπερ 3, για ραδιοφωνικό σταθμό που εξωθεί του οπαδούς του Άρη και την περίπτωση να επιστρέψει στη διοίκηση του Άρη, ο Λάμπρος Σκόρδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου της «κίτρινης» ΠΑΕ:

Αρχικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Σούπερ 3 και σε ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος εξωθεί οπαδούς του Άρη να βρεθούν έξω από τα γραφεία την ΠΑΕ:

«Με εκπλήσσει η ανακοίνωση του Σούπερ 3. Όπως και ένας ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος εξωθεί Αρειανούς να φτάσουν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και να έχουμε αυτά που είχαμε και το Σαββάτο και που έχουμε συνέχεια. Δηλαδή σε μια εβδομάδα που δεν έχει πέσει ο Άρης, αντί να λειτουργούμε σαν μια γροθιά όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο, να δημιουργούνται τέτοιες εξελίξεις.

Είναι δυνατόν να εξωθεί ένα ραδιόφωνο οπαδούς να έρθουν στα γραφεία. Να κινδυνέψουμε δηλαδή χωρίς λόγο. Την ώρα που η ομάδα θέλει την ηρεμία της, να προπονηθεί για να κατέβει στην Αθήνα. 

Ακούω τώρα τον Σούπερ 3 να οργανώνει συγκέντρωση, κι αυτός κάνει το ίδιο λάθος; Να γίνει τι; Να στείλουν σε μένα μια επιστολή και να μου πούνε να πάρω το διοικητικό συμβούλιο και να παραιτηθώ. Είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου, έχουμε ευθύνες και οφείλουμε να πάμε την ομάδα μέχρι τον αγώνα με την Ξάνθη έτσι όπως πρέπει».

Για το λόγο που γίνονται αυτά:

«Είμαι βέβαιος ότι μετά τις παραινέσεις που δημιούργησε αυτό το αθλητικό ραδιόφωνο, δεν τους αρέσουν τα πράγματα και τα στοιχεία που βγάλαμε πριν από δέκα μέρες στην επιφάνεια. Αυτοί δημιουργούν αυτήν την ανακατωσούρα και δυστυχώς το θύμα θα είναι ο Άρης μας. Βάζουν ταφόπλακα αυτή τη στιγμή στον Άρη. Ο Άρης είναι ακόμα ζωντανός. Δε ντρέπονται λίγο. Πως θα κατέβει η ομάδα στην Αθήνα με αυτά τα γεγονότα που γίνονται και τα δημιουργεί ένα συγκεκριμένο ραδιόφωνο».

Για το ποιο είναι το ραδιόφωνο που τα δημιουργεί όλα αυτά:

«Τα «Αθλητικά Νέα» είναι, ένα ραδιόφωνο συνυφασμένο με την ιστορία του Άρη και είναι ανεπίτρεπτο να κάνουν τέτοιες ενέργειες.
Εγώ τρεισήμισι μήνες έχω κατακουραστεί να τρέχω προς όλες τις κατευθύνσεις και αντί για ευχαριστώ, παίρνω προπηλακισμούς. Είναι τα θέλω του καθένα που πέρασε στο παρελθόν και που κάνανε όλα αυτά τα σφάλματα και επειδή τα βγάζουμε στην επιφάνεια εγώ και το νέο διοικητικό συμβούλιο, δεν τους αρέσουν».

Για το ποιοι έχουν λόγο να τα δημιουργούν όλα αυτά:

«Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις πριν από εμάς. Εμείς τα στοιχεία που βρήκαμε τα βγάλαμε. Ο έλεγχος της εταιρείας που μπήκε θα δείξει το παρελθόν, λίγο υπομονή θέλει, τον Απρίλιο θα βγούνε. 

Ενώ έχουμε φέρει σε μια σωστή κατεύθυνση όλο το οικονομικό, η προσπάθειά μας άρχισε να ευοδώνεται. Πηγαίνουμε καλά με το άρθρο 99, με την ΕΠΟ, επιτρέψαμε στην ομάδα να αγωνίζεται».

Στη συνέχεια για τον Σούπερ 3 πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι του Σούπερ 3 που κάνουν σήμερα τη συγκέντρωση ήρθαν και μας επέβαλαν καταστάσεις τις οποίες δεχτήκαμε. Και τώρα που βλέπουν να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως αυτοί τα εννοούσαν ξανακάνουν συγκέντρωση για να μας επιτεθούν ξανά στα δικά τους θέλω που ακολουθήσαμε. Τι βγαίνει να κάνει ο Σούπερ 3 σήμερα; Τους έχω ανοιχτή πόρτα, γιατί δεν έρχονται να βρουν εμένα και το διοικητικό συμβούλιο; Καλούν τον κόσμο που δε γνωρίζει. Να τους πούνε τι; Ας έρθουν σε εμάς να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να μιλήσουμε. Θέλουν να παραιτηθούμε; Έτοιμη είναι η παραίτησή μας. Αρκεί αυτοί που θα ακολουθήσουνε θα πάμε τον Άρη ένα βήμα παραπάνω». 

Για τον Σκόρδα και ότι είναι πιθανή η επιστροφή του στον Άρη:

«Μου μιλάτε για τον Σκόρδα ο οποίος είναι από τους διοικούντες που τις περιόδους 04-12, ελέγχεται και της οποίας αποτελέσματα περιμένουμε. Αυτό είναι απίθανο. Ποιος λογικός άνθρωπος είναι δυνατόν να μην αντιληφθεί ότι μπαίνει για να διακόψει τον έλεγχο επειδή τον βολεύει. Κάνει και λάθος γιατί η δική μας διοίκηση τον βόλευε, στην εγγύηση που έχει βάλει και το σπίτι του, γιατί εμείς πληρώνουμε τη δόση και έχουν μείνει τέσσερις δόσεις. Αυτός πάει να καταστρέψει τον εαυτό του».

Για την περίπτωση ξένου ΑΦΜ:

«Από τις 13 Δεκεμβρίου που είμαι εγώ πρόεδρος ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Ούτε καν για συζήτηση, δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα. Εμείς προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα και στο οικονομικό και στο αγωνιστικό πλαίσιο. 

Εγώ και το διοικητικό συμβούλιο θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος, μέχρι το ματς με την Ξάνθη. Θα είμαστε εδώ υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Άρη. Θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος και όποιος θέλει κάτι να έρθει να μου το πει». 

Τέλος, επισήμανε:

«Είναι ύποπτο, ότι κινήσεις που θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι την άλλη ή την μεθεπόμενη βδομάδα να γίνονται αυτή την ώρα. Αυτό είναι κάτι που για πρώτη φορά μου δημιουργεί μια υποψία, ας το αντιληφθούν οι Αρειανοί, ότι κάτι άλλο γίνεται. Ο Άρης δεν πέθανε και δεν γίνεται να ρίχνουν ταφόπλακα ορισμένοι αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου