Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

O Ζόραν Mιλίνκοβιτς συζητά με τον Άρη!


Η διοίκηση του Άρη εξετάζει άλλη μία περίπτωση τεχνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άρη προτάθηκε και ο 45χρονος Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς ο οποίος μάλιστα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Μιλίνκοβιτς θεωρείται ως ένας από τους πιο υποσχόμενους προπονητές στο Σερβικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την FK BSK Borca, τότε ομάδα στην β' κατηγορία της Σερβίας, την ποδοσφαιρική περίοδο 2005-06 και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος της περιόδου 2007-08 διεκδικώντας την άνοδο στους μεγάλους, όπου και την έχασε στο θεσμό των playoff.


Την επόμενη περίοδο την πέρασε στην Kolubara Lazarevac, πάλι της β' Σερβίας, δίχως να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο. Ντεμπούτο στα σαλόνια της Σερβίας έκανε ως προπονητής με τη νεοφώτιστη FK Spartak Subotica την οποία οδήγησε σε ευρωπαϊκή έξοδο. Τα επιτυχή αποτελέσματα του ανάγκασαν τους ανθρώπους της Vojvodina να του εμπιστευτούν το πηδάλιο της ομάδας τους, και έτσι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς την περίοδο 2010-11 ήταν στο πάγκο  της Vojvodina, με την οποία τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα. Το 2012 προσελήφθη στην Spartak Zlatibor Voda την οποία ανέλαβε στα μέσα της χρονιάς. Η τελευταία του ομάδα είναι η OFK Βελιγραδίου, στην οποία είναι ακόμα προπονητής, και βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εάν ο Μιλίνκοβιτς αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη στενός συνεργάτης του θα είναι ο Ζόραν Λόντσαρ.

1 σχόλιο: