Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

"Έφυγε" ο Θεόδωρος Στογιάννης


Όπως έγινε γνωστό χθες ο γνωστός οπαδός του Άρη, Θοδωρής Στογιάννης δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Tην Πέμπτη 17/10/2013 και ώρα 18.30 ο Θοδωρής Στογιάννης εγκλωβίστηκε στο Aris Sports Cafe.

Στην προσπάθειά του να βγει εκτός γηπέδου βρήκε ένα ανοικτό κιγκλίδωμα και πήδησε από ύψος 6 μέτρων στο κράσπεδο της οδού Αλκμήνης με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Χθες κατέληξε.

Ερωτηματικά γεννιούνται ως προς τις συνθήκες του περιστατικού ενώ το θέμα έως χθες δεν είχε γίνει γνωστό ούτε από την ΠΑΕ Άρης ούτε από τους διαχειριστές του Aris Sports Cafe.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Κ.Μ.Α. και ο Σ.Φ. Άρη "Super3".

Αναπαύσου εν ειρήνη Θοδωρή.

11 σχόλια:

  1. Θα θελαμε σαν οικογενεια και εκ μερους των γονιων του Δημητρη και Γεωργιας Στογιαννη καθως και του αδελφου του Βασιλη να σας ευχαριστησουμε για την τιμη που πραγματικα κανετε στον θοδωρη που ηταν ενας αδολος αγνος οπαδος καρδιας του Αρη και τον τιματε με αυτον τον αξιοπρεπη τροπο.
    Να ευχαριστησουμε και ολους τους συνδεσμους και φιλους του θοδωρη που εκφρασανε τα συλλυπητηρια τους και την αγαπη τους. Ακομα και την ΠΑΕ που 'εμφανιστηκε ' δυστυχως μετα το φευγιό του Θοδωρή.
    Θα μου επιτρεψετε να εκφρασουμε μεσα απο την σελιδα σας και ενα παραπονο προσωπικο και της οικογενειας , παρολου που ενημερωσα εγω ο θειος με εμαιλς τον super 3 που ηταν μελος τπθ και την ΠΑΕ απο 21 οκτωβριου και εκει θα περιμεναμε την ηθικη συμπαρασταση και παρουσια τους στον αγωνα που εκανε ο θοδωρης τοτε που ειχε την αντιληψη του και τις αισθησεις του (εμεινε μια εβδομαδα περιπου στο θαλαμο πριν ξαναμπει οριστικα στην ενταντικη και να τελειωσει εκει), δεν εμφανιστηκε κανεις να του δωσει αυτην την χαρα , ενα χαμογελο και ικανοποιηση απο την αγαπημενη του ομαδα.για να του δωσει δυναμη για να συνεχιση τον αγωνα που εδινε .... πιστευω αυτο θα ειναι ενα παραπονο που θα πηρε δυστυχως μαζι του ...
    θα περιμενουμε και εμεις να ενημερωθουμε τι εγινε συμφωνοντας μαζι σας στο :
    "Εμείς περιμένουμε από την ΠΑΕ Άρης αλλά και από τους ιθύνοντες του Aris Sports Cafe να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή στο χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".
    με μεγαλη εκτιμηση για το ενδιαφερον σας
    ο θειος του
    Γρηγορης Στογιαννης
    gstogiannis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις πιό γνωστές φιγούρες στο γήπεδο κάθε Κυριακή.Κρίμα πραγματικά κρίμα να φύγει με αυτό τον τρόπο.Αδερφέ καλό ταξίδι και μακάρι από κει ψηλά να δεις επιτέλους την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ όπως την ονειρευόμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta teleytaia 20 kati xronia pou pigainw gipedo ton evlepa syxna..gnwrimi figoura ontws,panta me to kaskol sto xeri..kalo taxidi,makari o ARIS na sou xarisei ekei psila kati kalo pou den prolaves na to deis tosa xronia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. R.I.P για τον Θόδωρο.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ 28η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΩΡΑ 9,30 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Δ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aγνό ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ, ένα από τα πολλά που έφυγαν άδοξα και άδικα......Έστω και με μήνες καθυστέρηση, εύχομαι καλό κουραγιο και δύναμη στην οικογένειά του.....ΘΟΔΩΡΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή