Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

«Ο Ηλιάδης "έτριξε" τα δόντια στο Σπάθα»!


Σε πολύ έντονο ύφος τα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον Ηλία Σπάθα στα αποδυτήρια των διαιτητών τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutAris ο Δημήτρης Ηλιάδης επισκέφτηκε δύο φορές τα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί έντονα στον Ηλία Σπάθα. Η πρώτη επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ έγινε στο ημίχρονο, όταν εκνευρισμένος από όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο, είπε στον Σπάθα: «Μας έσφαξες».

Ο ρέφερι ισχυρίστηκε ότι «η κόκκινη ήταν για σεμινάριο», για να του απαντήσει ο Ηλιάδης: «Δεν με πείθεις. Άλλα είδα στο γήπεδο. Βγες στο δεύτερο ημίχρονο και παίξε 50-50. Αυτό θέλω εγώ».

Η ζημιά βέβαια είχε ήδη γίνει και η «σφαγή» φυσικά δεν περιορίστηκε μόνο στην κόκκινη του Έλσνερ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ξανά και είπε στον Σπάθα: «Μας έσφαξες. Δεν με έπεισες για την κόκκινη».

σ.σ.Και ο Ηλίας Σπάθας... φοβήθηκε και μας έπαιξε 50-50 μετά τη σφαγή...

4 σχόλια:

  1. παραγοντικη ανυπαρξια.....απο αυτο και μονο αντιλαμβανεσαι οτι ο ΑΡΗΣ οχι μονο δεν ειναι στο αρμα του βαγγελα αλλα και να ηθελε δεν θα μπορουσε να ειναι ποτε σε κανενα αρμα.ειμαστε στο αρμα,γι αυτο οι κοκκινες βγαινουν σαν στραγαλια και τα κορακια μας ειρωνευονται οπου βρουνε....ο ΑΡΗΣ οδευει ταχυτατα προς τον αφανισμο.η ομαδα ειναι χειροτερη απο περσυ.ειναι εγκλημα που φυγανε εστω αυτοι που φυγανε οπως κοελιο,παπαστεριανος και παπαζαχαριας.τα καστρα πρωτα απο μεσα πεφτουνε.εχουμε φαει βαθυ τρυπημα.
    κ η αντιδραση σε ολα αυτα?να προσκυνησουμε στις νεες διαταξεις τις ΕΠΟ ψηφιζοντας υπερ της φιμωσης και της λογοκρισιας.ετσι θα "αντιδρουσε" ο ηλιαδης στα κεντρα αποφασεων...
    οι χορηγιες που μας ταξατε που ειναι ρε κλοουν???το νου σας ρεμαλια μη παιχτει καμια ιστορια με τον ματωμενο χρυσο θα σας διαμελισουμε.....
    ολοι γηπεδο με βαζελο να σωσουμε οτι σωζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afou ton ebgale ladi o allos koinos dioikisi den iparxei ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.makthes.gr/news/sports/112239/

    ΑπάντησηΔιαγραφή