Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

H επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για επενδυτή, 99 και πόρισμα


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ Άρης για το πόρισμα του διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου, τον υποψήφιο επενδυτή και την υπόθεση του άρθρου 99. 


Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης (10/12) γνωστοποιεί στον κόσμο της ομάδας μας τα εξής:

1. Αποφασίσθηκε την Τετάρτη (11/12) να καταθέσει αίτημα στο δ.σ. της Κ.Μ.Α. για την παραλαβή του πορίσματος από την εταιρεία ΝΕΧΙΑ και η διαχείρισή του προς όφελος της ενημέρωσης των φιλάθλων του ΑΡΗ. Αυτή ήταν και η αρχική άποψη του προέδρου κ. Δημήτρη Ηλιάδη, την οποία κατέθεσε στο ξεκίνημα της σύσκεψης των φορέων τη Δευτέρα (09/12) παρουσία του εκπροσώπου της ΝΕΧΙΑ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέληξε σ’ αυτή την απόφαση μετά από έντονο προβληματισμό γιατί εκτίμησε ότι δεν είναι διακριτό εάν η μη παραλαβή του πορίσματος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ή αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των ατόμων που διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012.

2. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να κάνει δημόσια έκκληση σ’ όλους τους παράγοντες που διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012 να επιχειρήσουν να πείσουν τους πιστωτές (π.χ. προπονητές, ποδοσφαιριστές κ.λ.π.), με τους οποίους υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας και έχουν καταθέσει προσφυγή να δεχτούν να εισπράξουν μόνο τα δεδουλευμένα διευκολύνοντας έτσι το πλάνο εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

3. Δηλώνουμε ότι η διοίκηση ακολούθησε πιστά όλες τις εισηγήσεις των νομικών και των φοροτεχνικών, προκειμένου να συνταχθεί ένας αξιόπιστος φάκελος για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία για τη σύνταξη του φακέλου άρχισε τον Δεκέμβριο του 2012.

4. Δόθηκε εντολή στους νομικούς της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να κάνουν τις εισηγήσεις τους για το επόμενο βήμα στο άρθρο 99 και να δημιουργήσουν στο μέτρο του δυνατού νομική ασπίδα γύρω από την εταιρεία προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών.

5. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη το συντομότερο δυνατόν να κάνει γνωστές δια μέσω συνέντευξης Τύπου τις σκέψεις του για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτό άλλωστε υποσχέθηκε στην τελευταία έγγραφη δήλωσή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σε κάθε χειρισμό της βάζει πάνω απ’ όλα την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι τα επικοινωνιακά κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές επιλέγει τη σιωπή από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος ζητάει απ’ όλους του φορείς να λειτουργούν με το ίδιο σκεπτικό. Εκτιμούμε ότι η σύμπνοια είναι το κύριο όπλο τόσο για την αγωνιστική ανάταση της ποδοσφαιρικής ομάδας όσο και για την προσέλκυση επενδυτή.

Κατά τη γνώμη μας πρόκειται για άλλη μία έκθεση ιδεών χωρίς καμία ουσιαστική απόφαση. Η ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου