Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Η χρονιά δεν είναι επιτυχημένη αλλά έγιναν "βήματα"»


Ανακοίνωση-απολογισμός του ΑΣ για τη φετινή χρονιά με... απίστευτους χαρακτηρισμούς για το Θωμά Γιώτα όπως "όνομα-εγγύηση" και "ακούραστος". Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

"Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρωτάθλημα της Volleyleague. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού «σφράγισε» την παραμονή του ΑΡΗ στην κατηγορία και έκλεισε πετυχημένα μια χρονιά που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η διοίκηση του Θωμά Γιώτα έδειχνε ως χρονιά – Γολγοθάς.

Η αγωνιστική σεζόν δε θεωρείται πετυχημένη γιατί η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Η χρονιά είναι πετυχημένη γιατί στις 12 Οκτωβρίου, ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος, η διοίκηση κατάφερε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο παρκέ. Μια ομάδα που παρά τις όποιες αδυναμίες είχε, μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013 τόσο στο Τ.Α.Π. όσο και γενικότερα στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, δεν υπήρχε τίποτα.

Δεν υπήρχαν υπάλληλοι στα γραφεία του Ερασιτέχνη, ενώ όσοι εργαζόταν προ διοικήσεως Γιώτα ήταν σε επίσχεση εργασίας. Το φυσικό αέριο ήταν κομμένο με μια οφειλή περίπου 30.000 ευρώ. Σήμερα και υπάλληλοι υπάρχουν και στο χρέος του αερίου έχει γίνει διακανονισμός. Το κολυμβητήριο ήταν διαλυμένο, σήμερα η πισίνα είναι στολίδι για το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Γυμναστές και προπονητές ήταν απλήρωτοι… Σήμερα και αυτά τα χρέη έχουν ρυθμιστεί.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πάλης για χρόνια ολόκληρα μία κολώνα περνούσε μέσα από το ταπί. Πλέον οι αθλητές μπορούν απερίσκεπτοι να κάνουν τις προπονήσεις τους.

Το κολυμβητικό τμήμα είχε αθλητές που είχαν αποφασίσει να εγκαταλείψουν τον ΑΡΗ. Σήμερα στο Σύλλογο βρίσκονται αθλητές που μόνο επιτυχίες φέρνουν όταν αγωνίζονται με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι.

Τα γραμμάτια ήταν πολλά. Τα εκχωρημένα έσοδα ακόμη περισσότερα. Πλέον αρκετά έχουν πάρει το δρόμο τους.

Οι μετακινήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου έπαψαν πλέον να γίνονται με πίστωση. 

Στο τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου δεν υπήρχε τίποτα. Άραγε… μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι στις 22 Αυγούστου δεν υπήρχε κανένας αθλητής στην ομάδα; Μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι όταν η Διοίκηση του Θωμά Γιώτα ανέλαβε είχε να αντιμετωπίσει το ποσό των 168.000 ευρώ σε τελεσίδικες αποφάσεις; Μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι δεν υπήρχε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα; Μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε για πιο λόγο η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε τότε, όταν σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν ήδη βρει ομάδα; Και ευτυχώς το όνομα Γιώτας ήταν εγγύηση και έτσι παίκτες, όπως ο Αρμενάκης και ο Γκαράς υπέγραψαν και φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα». Από το πουθενά και με το μεράκι όλων αυτών που στελέχωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο, με πρωτεργάτη τον ακούραστο Πρόεδρο του Τ.Α.Π. δημιουργήθηκε ΟΜΑΔΑ.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ο ΑΡΗΣ είναι η μοναδική ομάδα της VOLLEYLEAGUE, που δε λαμβάνει επιχορήγηση, λόγο παλαιών οφειλών, πράγμα που σημαίνει ότι τα χέρια των ανθρώπων του Τ.Α.Π. είναι δεμένα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΡΗΣ είχε το 11ο μπάτζετ από τις 12 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά οι προσπάθειες για καθημερινή επίλυση ακόμη και των πιο απλών θεμάτων που απασχόλησαν το τμήμα ήταν άμεσες και αποτελεσματικές.

Σε όλα αυτά φυσικά και δεν πρέπει να ξεχάσουμε το παγοδρόμιο που έχει τοποθετηθεί πίσω από τη Θύρα 3, σε μία έκταση που μόνο σκουπίδια και μόλυνση είχε να προσφέρει. Πλέον είναι τόπος χαράς για παιδιά μικρότερα άλλα και… μεγαλύτερα… όλης της Θεσσαλονίκης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου