Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ματαιώνεται η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ


Δε θα διεξαχθούν τελικά οι αγώνες βόλεϊ μεταξύ της Παναχαϊκής και του Άρη και της Νίκης Αιγινίου με τον Παναθηναϊκό καθώς έχουν ήδη υποβιβαστεί η Νίκη Αιγινίου και η Παναχαϊκή. Όπως ενημέρωσε η Volleyleague:

"Σύμφωνα με τα άρθρα 3.2.3 και 3.4.4. της Προκήρυξης και μετά τη βαθμολογική κατάσταση που διαμορφώθηκε στη βαθμολογία ύστερα από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πλέι άουτ Volleyleague ΟΠΑΠ η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε:

Τη διακοπή της σειράς των αγώνων πλέι άουτ και τη ματαίωση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής (Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή – ΑΡΗΣ) καθώς δεν είναι δυνατή η αλλαγή της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων που βρίσκονται στην 11η και 12η θέση και που σύμφωνα με την Προκήρυξη υποβιβάζονται. Η επικύρωση της βαθμολογίας και της τελικής κατάταξης θα γίνει από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. μετά το τέλος των τελικών που θα αναδείξουν και τον πρωταθλητής Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.

Να σημειωθεί πως εάν υπήρχε ισοβαθμία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Παναχαϊκής σύμφωνα με την προκήρυξη μετρούν τα συνολικά σκορ των τεσσάρων μεταξύ τους αγώνων σε κανονική περίοδο και πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες ύστερα από 4 αγώνες έχουν από 2 νίκες, 8-8 σετ και 381-371 πόντοι για τον Παναθηναϊκό."

Αυτή είναι μία θετική εξέλιξη για τον Άρη που θα γλυτώσει την ταλαιπωρία και τα έξοδα του ταξιδιού στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου