Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

H Δούρου τα... δίνει όλα σε Μελισσανίδη και Αλαφούζο!


Ενώ ο Άρης βρίσκεται στη Γ' Εθνική χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη από τους πολιτικούς φορείς η νέα Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου ολοκληρώνει, όπως φαίνεται, ένα σκάνδαλο ερχόμενη σε αντίθεση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και εξαγγελίες. 

Πριν λίγες ημέρες (23/10) συζητήθηκε και υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015 της Περιφέρειας Αττικής από τους συμβούλους των παρατάξεων της κ. Δούρου και του κ. Σγουρού!

Ο προϋπολογισμός που προτάθηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη της κ. Δούρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν ο προϋπολογισμός που είχε διαμορφώσει στις αρχές Σεπτεμβρίου ο πρώην περιφερειάρχης κ. Σγουρός, αναθεωρημένος, κατά τη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, μόνο κατά το 10%!

Μεταξύ των κονδυλίων που προβλέπεται να διατεθούν είναι και 20 εκατ. ευρώ στον κ. Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και τα 7 εκ. ευρώ στον κ. Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό για να φτιάξει θέσεις VIP στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας. Το σύνολο του προϋπολογισμού αγγίζει τα 588 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου το 5% του προϋπολογισμού θα διατεθεί σε αυτά τα δύο έργα μέσω κοινοτικών κονδυλίων.

Όλα αυτά ενώ μέχρι τώρα δεν είχε υπογραφεί καμία σύμβαση για τα δύο έργα. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι και η νέα περιφερειακή αρχή της κ. Δούρου συντάσσεται στη "γραμμή" του κ. Σγουρού. Στο νέο προϋπολογισμό περιλαμβάνονται και τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη ψηφιστεί η φωτογραφική τροπολογία που αφορά την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Θέρμης, μία απαίτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη που έγινε πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή η αντιμετώπιση των εθνικών, τοπικών, περιφερειακών και αθλητικών αρχών απέναντι στον Άρη, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας εκτός του λεγόμενου "κέντρου", είναι κάτι παραπάνω από προκλητική αν όχι εχθρική δείγμα της παραγοντικής ανυπαρξίας του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου