Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

«Eγκλημα και τιμωρία»


«Εγκληματίες».

Αυτοί.
Αυτοί που τους έφεραν.
Αυτοί που τους προώθησαν.
Αυτοί που τους ξαναέφεραν.
Αυτοί που τους στήριξαν.
Αυτοί που τους κράτησαν.
Αυτοί που τους ξαναήθελαν.
Αυτοί που τους ψήφισαν.

Κι όσοι απλά τους ανεχτήκαμε.

Όσο για την απόφαση; Το παραμύθι πήγε σύννεφο. Για πολλοστή φορά.

Και κάποιοι πέρασαν ένα ήσυχο ένα ήρεμο καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά. Ώσπου ήρθε η Τιμωρία έστω και με αυτό τον τόσο άδικο τρόπο.

Όπως είχε ξαναγίνει: Το 2005 με την υπόθεση του Πανιωνίου, με την υπόθεση του Βόλου (που θα παίζαμε Ευρώπη), με τις χορηγίες του Στεφανίδη (ένα καλοκαίρι με παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν). Λίγο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος γράψαμε:


Στο blog επιβεβαιώθηκαν ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι χειρότεροί μας φόβοι για πολλοστή φορά. Δεν είναι θέμα πληροφορίας ούτε ενστίκτου αλλά ζήτημα λογικής και εμπειρίας. Στην «πουτάνα» πουτανιές δε γίνονται.

Με την Πολιτεία και την ΕΠΟ θα τα πούμε ελπίζω στην Έκθεση. Η εχθρική αντιμετώπιση απέναντι στον Άρη φάνηκε από τη στιγμή που ομάδες όπως ο Λεβαδειακός ή ο Αστέρας πέτυχαν τους στόχους τους εξωαγωνιστικά στον πρόσφατο ή στο πιο παλαιό παρελθόν. 

ΔΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη όποιος αναλάβει (γιατί υπάρχουν εναλλακτικές - ο κόσμος δεν τελειώνει στον Κάλας όπως μας έλεγαν κάποιες εύσωμες μονταζιέρες) να φτιάξει ομάδα για τη Γ' Εθνική ΧΘΕΣ και να απαιτήσει το λιγότερο:

-Παράταση μεταγραφικής περιόδου.
-Καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΥΓ. ΧΟΝΤΡΕ και ΛΙΓΝΕ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. Είστε οι μεγαλύτεροι ηθικοί αυτουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου