Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Yιέ μου υιέ μου!


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία δε θα ταξιδέψει αρχικά ο μελλοντικός προπονητής του Άρη στη Football League κ. Μπάμπης Τεννές. Η αποστολή περιλαμβάνει ονόματα ποδοσφαιριστών που ήταν στο περυσινό ρόστερ  ή στην ομάδα νέων καθώς κι όσων υπέγραψαν συμβόλαια (Πεταυράκης, Φάμπιο, Πέρεθ) ή συμφώνησαν να συνεχίσουν στον Άρη (Μελισσάς, Κόστλι, Kαμαρά).


Υπάρχει άλλο ένα όνομα. Του υιού του επικεφαλής του τμήματος κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Γιάννη. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης είναι μέσος και 21 ετών. Έχει επίσης αποτελέσει μέλος της ομάδας της Βέροιας την περίοδο που προπονητής ήταν ο πατέρας του (2011-12) χωρίς να πάρει κάποια συμμετοχή, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2012-13) με 3 συμμετοχές, του ΑΟ Γλυφάδας και του Κιλκισιακού (2013-14) με 9 συμμετοχές. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Καστοριάς που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης δεν έχει σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα.


Τώρα με ποια λογική ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον επέλεξε για να... ενισχύσει την προετοιμασία του Άρη δε το γνωρίζουμε. Ίσως εντάσσεται στην αρχική δέσμευση του για "αξιολόγηση" όλων των στελεχών που θα απαρτίζουν το τμήμα με βάση αντικειμενικά κριτήρια. Ίσως ο κ. Καλαϊτζίδης, δηλαδή, διακρίνει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο στο γιο του που οι άλλοι δε βλέπουν και σκοπεύει να τον εντάξει στην ομάδα ή απλά να τον προετοιμάσει στον Άρη για... τη συνέχεια της καριέρας του.

Καλή προετοιμασία λοιπόν σε όλους.

ΥΓ. Καλά που ο Λάσκαρης δεν έχει ανιψιό μπασκετμπολίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου